Ett fantastiskt läsår går mot sitt slut

FacebookTwitterLinkedInPinterestShare
Från rektorn

Läsåret 2012/2013 för Internationella Engelska Skolan i Eskilstuna närmar sig sitt slut. Elever och medarbetare ser nu fram emot ett välförtjänt sommarlov. Årskurs nio har avslutat sina nationella prov med strålande resultat. IGCSE-examinationerna fortsätter dock. Betygssättningen närmar sig och vi ser med spänning fram emot slutresultatet.

Fokusdagar för att avsluta det sista återstår för eleverna. Science Fair ser vi också fram emot. Ett tillfälle för besökare och personal att ta del av en fantastisk utställning. Samtidigt som vi är mitt uppe i att avsluta det fantastiska läsåret planerar vi för vår expansion. Vi är oerhört glada över att så många väljer att börja hos oss i Primary School.

Det är med glädje och stolthet vi  ser tillbaka på det gångna läsåret. Nu återstår planeringen för vår avslutningsceremoni. Det är något vi verkligen ser fram emot.

Det är med en fantastisk känsla vi kommer att få se och höra Felicia Olsson, vår före detta elev och melodifestivalsdeltagare 2013. Föräldrar och övriga hälsas varmt välkomna!

Jag vill tacka föräldrar, vårdnadshavare, medarbetare, elever och övriga för ett fantasiskt år och jag önskar er alla en riktigt skön sommar.

Eleverna börjar igen den 19 augusti 2013 enligt detaljerad  information som kommer att skickas ut i början av augusti.

Mrs. Segerstedt

Rektor